Boekomslag ontwerpen?

Onze coverdesign experts staan voor je klaar

Als je je kinderboek wilt laten drukken, is het maken van de juiste keuzes essentieel voor de mate van succes. Naast het vinden van de juiste [illustrator] is ook de vormgeving en uitvoering van je boek bepalend. Hoe wil jij dat je kinderboek eruit gaat zien? Hoe raak je je doelgroep? Onze coverdesign professionals helpen je graag!

Exclusieve look ‘n feel

Besluit je je boek door Elle Book Publishing House te laten vormgeven en/of [uitgeven]? Dan helpen we jou bij het maken van de juiste beslissingen voor de uitvoering, tot in detail. Denk aan:
  • Digitaal of offset drukken
  • Hardcover of softcover
  • Bindwijze
  • Papiersoort
  • Oplage
  • Kosten

Maak je boek zoals jíj dat wilt. En vergroot de verkoopkansen. Met Elle BPH.

Uitgekiende boektitel én oplage

Is jouw boektitel tot in detail afgestemd op je doelgroep? Mooi. Dan kan het drukken beginnen. Uitgeverij Elle Book Publishing House werkt samen met ervaren drukkerijen, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit – én prijs.

Samen maken we een inschatting van de eerste oplage. Wil je in eerste instantie eerst even kijken hoe het met de verkoop van je boek gaat? Geen probleem. Je kunt bij Elle Book Publishing House ook kleine oplages laten drukken. Is je boek een echt succesverhaal? Dan drukken we in no time extra bij, zo kun je perfect inspelen op de vraag. Wel zo prettig.

Je kinderboek uitgeven

Ben je een (beginnend) kinderboekenauteur en laat je het illustreren, vormgeven, drukken en/of uitgeven liever aan professionals over? Uitgeverij Elle Book Publishing House helpt je graag. Matchen je met de juiste experts. Staan je bij. Van het prille begin tot het volmaakte kinderboek, voor de ultieme leeservaring en een optimaal verkoopresultaat.

a