Proefredactie manuscript

Waardevolle feedback van échte professionals

Ben je bezig met het schrijven van een kinderboek? Meld je boekvoorstel of manuscript aan voor een proefredactie. Onze redacteurs geven je eerlijke, objectieve en duidelijk onderbouwde feedback waarmee je je boek naar een (nog) hoger niveau tilt. Voor een optimale aansluiting bij je doelgroep, maximaal leesplezier én succes.

Hoe het werkt

Stuur je (concept) manuscript en een korte samenvatting van het volledige verhaal naar onze tekstredactie. Onze ervaren kinderboekexperts kijken met een kritisch oog o.a. naar:

• De opening (indien relevant)
• De opbouw van je verhaallijn
• Je schrijfstijl
• Zinsopbouw
• Taalgebruik
• Personage(s)

Je ontvangt van ons constructieve feedback waarmee je je kinderboekmanuscript met een goed, zeker gevoel en tot in de finesses verder kunt schrijven. Op weg naar jouw bestseller in spe. 

Prijzen proefredactie
Voordat onze tekstredacteurs voor je aan de slag gaan, maken we graag eerst een kostenindicatie voor je op basis van een quickscan. De vanafprijs voor een proefredactie incl. taaltechnische correctie per 1.000 woorden begint bij € 10 exclusief BTW.

Precies weten waar je aan toe bent? Vraag vandaag nog een offerte aan.

Quickscan

Hoe geef je de verhaallijn meer flair, breng je je karakters écht tot leven? En hoe schrijf je het ultieme plot? Onze kinderboekenredacteurs helpen je graag. Zie ons als jouw inhoudelijke sparringpartner. Jouw vriendelijke doch kritische proeflezer, met feedback waar je écht wat mee kunt.

Boekproposal

Werk je nog aan je kinderboek? Stuur je proposal om te kijken of jouw werk bij ons past. En wie weet sta jij binnenkort op onze lijst met topauteurs.

Lovende recensies

Proefredactie in de pocket en manuscript klaar? Top. Je bent nog slechts één stap verwijderd van het uitgeven van jouw kinderboek en… lovende recensies.

Ga voor maximale kwaliteit, meld je kinderboekmanuscript aan voor een volledige redactieslag. Je boek wordt letterlijk en figuurlijk tot in de puntjes gecontroleerd, je ontvangt inhoudelijke suggesties en taalkundige correcties om de kans op afwijzing van uitgevers te voorkomen en die op succes te verhogen. Samen, met Elle Book Publishing House.

a