Manuscript kinderboek opsturen

Te gek kinderboek geschreven? Dit is je kans.

Heb jij een super tof, bizar grappig of griezelig leuk manuscript liggen wat de fantasie van kinderen – klein of groot – stimuleert? Een geweldig spannend, sprookjesachtig of magisch:
  • voorleesboek
  • prentenboek
  • leesboek

Stuur je kinderboek manuscript naar Elle Book Publishing House. We lezen alle manuscripten en proposals die binnenkomen. We streven er naar om binnen drie weken antwoord te geven. Dit betekent wel dat je altijd een reactie van ons krijgt.

Lezen rocks. En jij ook. Met Elle Book Publishing House.

Door steeds realistischer speelgoed, games, de vrijwel onbeperkte toegang tot YouTube-video’s en het toenemende aantal uren dat onze kinderen daaraan besteden, wordt steeds minder écht gespeeld. Gefantaseerd. En dat vinden wij zó zonde. Het is dan ook onze passie – of liever: missie – om die fantasiewereld weer aan te wakkeren. Lezen nóg leuker te maken. Kinderen te laten wegdromen in een verhaal waarin zij net zo goed de hoofdrol kunnen spelen.

Ben jij een (beginnend of gevorderd) auteur, en heb jij zo’n heerlijk kinderboek te pakken wat je (kind) niet weg kan leggen? Met een verhaal dat je betovert, waarin je helemaal wordt meegezogen? Dat een loopje met je verbeeldingskracht neemt? Wauw. Dan zoeken wij jou ;)

Maak je manuscript tot een succes

Elle Book Publishing House matcht je met een te gek team wat precíes bij jou en je boek past. Samen – met een uitgekiende combinatie van ervaren redacteuren, vormgevers, illustratoren, drukkers en/of binders – maken wij van jouw kinderboek of prentenboek manuscript een écht succesverhaal. En delen we samen in de winst, dus jij de helft en wij de helft.

Haal alles uit jouw verhaal. Met Elle Book Publishing House. Where magic comes to life

a