Kinderboek illustreren

Breng je verhaal tot leven

Welke illustratietechniek past bij jouw verhaal? Hoe vertaal je de sfeer naar bijpassende beelden? En hoe breng je jouw karakters tot leven? Uitgeverij Elle Book Publishing House vindt de illustrator die naadloos bij jou en je kinderboek past.

Prentenboek illustreren

Prentenboekjes zijn bij uitstek geschikt voor peuters en kleuters die nog niet (goed) kunnen lezen. Een prentenboek bestaat namelijk vooral uit illustraties. Prenten die het verhaal ondersteunen én vertellen. Met passende, aansprekende illustraties begrijpt ook deze doelgroep waar het verhaal over gaat én kunnen ze dat – aan de hand van de plaatjes – vaak feilloos navertellen. Bij een prentenboek zijn de plaatjes dus minstens zo belangrijk als de door jou geschreven tekst.

Vind jouw kinderboek illustrator

Jouw ideeën. Jouw teksten. En een professionele illustrator die je aanvoelt. Die de sfeer en flow van jouw verhalenboek of prentenboek begrijpt. En dat perfect vertaalt naar intrigerende karakters en scenes. Ze zijn er, echt.

Heb je een waanzinnig prentenboek of kinderboek geschreven en ben je op zoek naar kleurrijke, fantasierijke, spannende, grappige en/of vrolijke tekeningen? Uitgeverij Elle Book Publishing House brengt auteurs en illustrators samen. Echte kunstenaars, met liefde voor het vak. En dat zie je terug in het eindresultaat.

Kinderboek illustreren

Ben jij of ken jij een goede prentenboek- of kinderboek illustrator en heb je zin om een van onze kinderboeken te illustreren? Laat het ons weten.

Elle Book Publishing House is altijd op zoek naar artistieke illustrators die de inspirerende kinderverhalen van onze auteurs kunnen vertalen naar bijpassende magische, bizarre, grappige, vrolijke, lieflijke, avontuurlijke of zelfs ietwat griezelige illustraties. Laat jij ons – en onze lezertjes – verwonderen?

a